Afvallen door te stoppen met diëten en weer genieten van lekker eten

Wil je graag afvallen maar is ieder dieet dat je hebt gedaan een tijdelijk succes?

Ben je hier ook zo helemaal klaar mee niet meer te kunnen genieten van je eten of misschien belemmerd het je je hele leven wel?

Dan is het nu het moment om te stoppen met diëten en is de
VIRTUELE MAAGBAND wellicht de oplossing voor jouw overgewicht.

Je past niet meer in je favoriete kleding 

Je wilt zo graag afvallen, Maar het lukt niet..

Diabetes, hart- en vaatziekten, depressies liggen op de loer

Je doet niet meer de dingen die je graag zou willen doen, omdat je je schaamt voor je lijf.

Hierdoor loopt je zelfvertrouwen een behoorlijke deuk op

Je zit letterlijk niet lekker in je vel

Je wilt gewoon weer vrijheid voelen, blij zijn en weer kunnen genieten van je leven. En je weer fit, zelfverzekerd en energiek voelen.

Dat is precies hoe ik me voel

Als je problemen ervaart met je gewicht, dan kan dat veel oorzaken hebben. Oa: aanleg, emoties, verveling, overgang, ongezond eetpatroon, noem maar op. Vaak gaan we dan diëten. In een rap tempo vallen we kilo's af. Direct resultaat zien maakt ons blij. Je kunt jezelf de vraag stellen of dit oké is voor je lichaam. 

Schommelen als een jojo

Zijn die kilo’s er ook in zo’n rap tempo aangekomen? Vraag dan eens aan jezelf waarom de kilo’s er dan ook weer in een rap tempo af moeten? Ik zal je uit je droom helpen want ik weet als geen ander dat dat een mooie droom is die vaak eindigt in een jojo effect. Je komt weer meer gewicht aan en vaak zelfs nog meer dan dat je ervoor woog.

En weet je - zo’n dieet houd je prima een tijdje vol, omdat een dieet vanuit je wilskracht komt. Alleen merk je meestal dat je na een tijdje zelf wat versoepeling brengt in het dieet patroon. Bij een virtuele maagband heb je dit probleem niet.

IK ZEG "DOEI DOEI JOJO-EFFECT"

Wil jij door een virtuele maagband de overtollige kilo's op een makkelijke manier voor altijd kwijtraken?

Stap jij moe en futloos uit bed en voel je dat het tijd is voor verandering?

Voel jij je niet meer fit en gezond en ervaar je lichamelijke pijnen en ongemakken tijdens het bewegen? 

Voel jij dat je lichaam niet meer past bij wie je werkelijk bent?

Klinkt het jojo-effect jou als een bekend verhaal in de oren?

Heb jij ontelbare diëten gevolgd? Zonder blijvend resultaat?

'Dan ben jij een perfecte kandidaat voor een virtuele maagband'.

De kilo's vallen er moeiteloos vanaf

Je voelt je fitter en hebt meer energie

Je zorgt beter voor jezelf

Je zit lekkerder in je vel

Je voelt je gelukkiger met jezelf

Je bewaakt grenzen beter

Weer jezelf kunnen zijn

Nu €499-

Ik wil me direct aanmelden

5 sessies van 120 min.

Waar wacht je op? Investeer in jezelf!

Klanten die jou voor gingen

"Na alles al geprobeerd te hebben, bleek het toch te zitten op de emotionele kilo’s die ik uit mijn verleden meezeulde, maar ook op patronen die er in geslopen waren, zoals denken dat je altijd op gezette tijden moet eten. Het proces waar je instapt, als je de virtuele maagband laat plaatsen, vind ik een super mooi en goed proces! Je wordt geholpen met het loslaten van de issues uit het verleden, die blijkbaar toch nog sluimerend aanwezig waren en het afvallen gaat echt moeiteloos".

Emily Bor

"Het is bizar, hoe ik nu alleen maar eet wanneer ik honger heb en gebleken is dat ik dat veel minder vaak heb, dan dat ik vroeger dacht. Ook heb ik op de geijkte momenten als bv de menstruatie, mijzelf im griff en plunder niet de voorraadkast oid om maar te eten. Ikzelf verlies ongeveer een kilo per week…en dat gaat zonder enige moeite!". 

Emily Bor

"Ik was op internet op zoek naar virtuele maagband. Toen ik de site van Sandra las werd ik gelijk enthousiast omdat ze ook op spiritueel gebied werkt. Dat sprak me aan. Het voelde goed om me bij haar aan te melden". 

Anoniem

"De grootste verandering is 10 kilo afvallen zonder al te veel moeite. Ik doe niet aan de lijn. Ik mag gewoon alles, maar mijn brein/lijf kiest zelf voor de dingen die het nodig is. Ik hoef niet bij elk product na te denken of ik dit wel mag i.v.m. calorieën". 

Anoniem

"Na de eerste behandeling bij Sandra merkte ik gelijk al verschil. Ik ging minder eten, meer drinken en meer bewegen. Het koste me geen enkele moeite. Het ging echt vanzelf. De vakantie prediode was wel wat moeilijker maar daarna pakte mijn lijf het al snel weer op. Op dit moment ben ik 10 kilo kwijt zonder dat ik er heel veel moeite voor heb moeten doen. Niet alleen mijn gewicht is veranderd. Ik voel me energieker en relaxter".

Anoniem

"Ik heb de werkwijze van Sandra als prettig ervaren. Ze neemt de tijd voor je. Ze legt alles duidelijk uit. Ze geeft voorbeelden van haarzelf die je dan zelf ook mee kunt nemen. Bij vragen staat ze altijd voor me klaar". 

Anoniem

Sessie 5 - Versterking en onderhoud

Sessie 4 - Gezonde leefstijl voelt goed

Sessie 3 - Zelfsabotage overwinnen

Sessie 2 - Installeren van de maagband

Sessie 1 - Voorbereidende sessie

In deze sessie gaan we het begin maken met jouw nieuwe levensstijl. Ik ga je uitleggen hoe de maagband werkt en samen nemen we de leefregels door. We gaan jouw ultieme doel en verlangen helder maken: 1. Hoe verlang je eruit te zien? 2. Hoeveel kilo verlang je te wegen? 3. Hoe zou je leven eruit zien als je al je verlangens al hebt?
Ik ga je de verschillende audio's uitleggen. De eerste volledige diepe ontspanningssessie gaan we doen. Hierbij ga ik alle richtlijnen in jouw onderbewustzijn programmeren, zodat je goed voorbereid bent op sessie 2: de virtuele maagband plaatsing. Deze week is om te oefenen hoe alles gaat werken. Je gaat al meteen merken dat je overtollig gewicht gaat verliezen. Je voelt je fitter, gezonder en slanker.

Sessie 5 - Versterking en onderhoud

Sessie 4 - Gezonde leefstijl voelt goed

Sessie 3 - Zelfsabotage overwinnen

Sessie 2 - Installeren van de maagband

Sessie 1 - Voorbereidende sessie

In deze sessie gaan we middels een ceremonie afscheid nemen van je oude ik, diegene die je niet meer verlangt te zijn. De oude ik die je niet meer dient.

De maagband wordt geplaatst middels een volledige diepe ontspanning sessie. Na deze sessie ga je merken dat het lijkt alsof de maagband erom zit je zal merken dat je minder kan eten en je daardoor afvalt.

Sessie 5 - Versterking en onderhoud

Sessie 4 - Gezonde leefstijl voelt goed

Sessie 3 - Zelfsabotage overwinnen

Sessie 2 - Installeren van de maagband

Sessie 1 - Voorbereidende sessie

In deze sessie gaan we jouw voedsel voorkeuren aanpassen. Voedsel waar je vanaf wilt en voedsel waar je niet meer blij van wordt. We gaan je goede gewoontes versterken en je gaat je lichaamsbewustzijn ontmoeten. Ik leer jou hiermee samen te werken, zodat jij te allen tijden de controle houdt over je eetgewoonten en ook weet hoe je die zelf bij kan stellen. Eventueel kunnen we de maagband aanpassen, mocht dit nodig zijn.

Sessie 5 - Versterking en onderhoud

Sessie 4 - Gezonde leefstijl voelt goed

Sessie 3 - Zelfsabotage overwinnen

Sessie 2 - Installeren van de maagband

Sessie 1 - Voorbereidende sessie

Je gaat een afkeer creëren tegen slecht voedsel en de behoefte en de noodzaak tot beweging/sporten vergroten. Je hoofd en lijf gaan een goede leefstijl goed en fijn vinden en daar een voorkeur naar hebben. Je stofwisseling en vetverbranding gaan we flink stimuleren. De behoefte naar beweging en/of sporten versterken naar jouw wens. Kortom: We gaan positief gedrag verankeren.

Sessie 5 - Versterking en onderhoud

Sessie 4 - Gezonde leefstijl voelt goed

Sessie 3 - Zelfsabotage overwinnen

Sessie 2 - Installeren van de maagband

Sessie 1 - Voorbereidende sessie

In deze sessie richten we ons op het versterken van de reeds positieve gewoontes. We gaan je weegschaal instellen en je goddelijke blauwdruk downloaden in je gehele systeem.
Jouw innerlijke kracht en wijsheid wordt in deze sessie samengebracht in jou. We versterken positieve suggesties en her-ankeren je gestelde doel.

Klik op de info vragen voor meer informatie over de resultaten, hoe het werkt, voor wie het is, of het veilig is en hoe lang het effect stand houdt.

Een virtuele maagband wordt onder hypnose geplaatst. Door de hypnose sessie en de audio's die je gaat luisteren wordt jouw onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd. Je mind gaat door de herhaling van de audio's het als echt beschouwen en je gaat automatisch leven alsof je echt een maagband hebt. Echter, aan een hypnotische maagband kleven geen nare bijwerkingen terwijl het resultaat in veel gevallen verbluffend is. Na het plaatsen van de hypnose maagband gaat u net zoals bij een echte maagband vanzelf minder grote porties eten en verdwijnt het hongergevoel. Je gaat automatisch steeds meer water drinken. Water wordt je beste vriend. Je gaat meer bewegen en je kiest voor gezondere voeding waar je enorm van kan genieten. En dit gaat uiteindelijk allemaal automatisch want je mind is opnieuw geprogrammeerd. Een nieuwe mind-set - een nieuwe levensstijl.

 • Heb jij alle diëten al gevolgd die er bestaan?
 • Komt elke keer het gewicht weer terug? het zogenoemde jo-jo effect?
 • Voel jij dat je lichaam niet meer past bij wie je werkelijk bent ?
 • Stap je moe en futloos uit bed?
 • Heb je lichaam beperkingen zoals niet meer heerlijk kunnen wandelen zonder pijn?
 • Voel jij je niet meer fit en gezond?
 • Lukt het je niet om je gewicht te verliezen wat je ook doet?

Dan is de virtuele maagband een oplossing voor jou!

Doordat je geen echte operatie ondergaat kan je dit programma veilig volgen.

We gaan je mind trainen naar een gezond, fit en slank persoon.

Daar is niks natuurlijk niks onveiligs aan.

Je gaat weer connectie maken me jouw innerlijke slanke en gezonde zelf.

Het heeft een blijvend effect, want:
 • Dit programma werkt vanuit je geesteskracht en niet zoals een dieet vanuit je wilskracht.
 • Het is geen dieet je mag namelijk alles eten wat je wilt.
 • Je hebt een complete nieuwe levensstijl die jij je hele leven lang vol kan houden vanuit je geesteskracht.
 • Dit programma kan je thuis net zo vaak herhalen dan dat je zelf denkt nodig te hebben.
 • Na 28 dagen is het een automatisme en na 100 dagen zit het virtuele maagband programma compleet in je systeem.
Als ik je onder "hypnose" breng dan zit je bij mij op een stoel en doet je ogen dicht. Aan de hand van het verhaal wat ik je vertel raak je meer en meer ontspannen waardoor we met je onderbewuste aan het werk kunnen. Ik begeleid je stap voor stap en "Een kind kan de was doen".

Nu € 450,-

Vanaf 1 april 
 € 499,-

Ik wil me direct aanmelden

5 sessies van 120 min.

Wil je lekker in je vel zitten en weer kunnen genieten van lekker eten?

Zullen we kennismaken?

Ik vind het hebben van een klik belangrijk, vandaar dat je 45 minuten gratis met mij kunt kennismaken. Hierin kunnen we kijken of ik je écht verder kan helpen. Ben jij ook benieuwd? Boek dan via de knop een kennismaking.

Gratis kennismaking plannen