Raindropmassage

Wat is een Energetische Raindrop massage?

In de jaren 80 ontwikkelde D. Gary Young een vorm van massage, waarin hij 2 verschillende technieken met elkaar combineerde. Aan de ene kant was er de wereld van de etherische oliën en aan de andere kant de spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen, waarbij energie in het lichaam weer tot stromen gebracht kon worden.

Het word de raindrop genoemd omdat ik de druppels op uw rug laat vallen als regendruppels. De Energetische Raindrop massage is een massage die begint bij de voeten. De voeten worden met ‘Valor’ behandeld, dit oliemengsel is belangrijk in de behandeling omdat ze het lichaam helpt energetische balans te vinden. Je kan de rustgevende werking dan al voelen. Valor ruikt ook nog eens erg lekker. 

Daaropvolgende door middel van de Vitaflex techniek worden er verschillende oliën op de voeten aangebracht. Met de Vitaflex techniek worden door het werken op verschillende reflexpunten op de voeten je innerlijke lichaamssystemen gestimuleerd.

Daarna worden de verschillende essentiële oliën een voor een op de rug gedruppeld.
Door het opbrengen van de olie op je rug met vederlichte bewegingen en lichte massagetechnieken trekken de plantaardige stoffen in je rugspieren.

Waarom deze massage?

Door onze dagelijkse beslommeringen raken we vaak ver van onszelf weg en zijn we veelal bezig met alles wat buiten ons gebeurt. Deze massage brengt je terug naar je eigen energie dus dichter bij jezelf. Je komt terug in je eigen kracht. In het algemeen kan een behandeling helpen rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren te verminderen. Het kan je immuunsysteem versterken, het helpt je sneller te herstellen van verwondingen en tevens te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Natuurlijk is het ook heerlijk ter ontspanning deze massage te ondergaan.

Voor wie is deze massage?

De energetische Raindrop massage is voor iedereen toegankelijk.

Een echte aanrader!

Ik heb de Raindrop massage zelf meerdere keren ondergaan en het was erg bijzonder. Niet te vergelijken met de massages die je bij welness-centra kan krijgen. Door het gebruik van de verschillende oliën die, naast dat ze lekker ruiken een prettige werking op mijn spieren hadden, heb ik de massage als erg ontspannen ervaren. De ontspannende werking bleef gedurende een paar dagen ‘hangen’. 

De oliën trekken in je lichaam en zorgen voor ondersteuning in je lichaam zelf zoals je immuunsysteem en spijsvertering. Na het aanbrengen van de olie op de voeten en daarna de rug en de nek, sluit ik de massage af door intuïtief een olie te pakken en die in te zetten als afsluiting. Heerlijk genieten is dat! Deze massage is echt een aanrader, dus voor iedereen die een nieuwe massagetechniek zoekt, probeer deze eens uit!

"Het is heerlijk om bij Sandra te zijn voor een raindropmassage. Ze neemt de tijd voor je en voelt precies aan wat je nodig hebt. Een echte super-super-super-aanrader!!!"

door Petra ter Keurs

Helende energie

Ik maak tijdens deze massage gebruik van helende energie.
Omdat ik intuïtief werk kan de ene massage anders zijn dan de andere. Ik voel wat degene nodig heeft en speel daar op in. Bij de een duurt de massage dan ook langer als bij de ander. Het is één gehele massage van verschillende massages en energieën bij elkaar. Waaronder healing, reiki, Indiase hoofdmassage, raindropmassage en voetreflex tegelijk. 

Welke oliën worden er gebruikt?

Ik gebruik in de massage de etherische oliën van young living.

Deze oliën zijn puur natuur en zonder toevoegingen van chemicaliën.

VALOR: ingrediënten zijn Spar, Rozenhout, Wierook, Blauwe boerenwormkruid en Lavendel. Valor werkt op de fysieke, geestelijke, energetische en spirituele levels. Zorgt voor een goede balans en moed.

OREGANO: heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

THIJM: is zeer antibacterieel, voorkomt de groei van infectie veroorzakende micro organismen (virussen, schimmels en parasieten). Dringt makkelijk in door de huid en komt snel in het lichaam.

BASILICUM: kan de spieren ontspannen en is daarnaast ontstekingsremmend en antibacterieel.

CYPRES:  bevordert de circulatie, vermindert spasme en zwellingen en helpt weefsel te herstellen.

WINTERGREEN: is ontstekingsremmend en vermindert pijn, is perfect voor botten, gewrichten en spieren.

MARJOLIEN: is antiseptisch en antibacterieel, ontspant zenuwen en spieren en helpt de spieren te versterken.

PEPERMUNT: Helpt alle oliën beter in te trekken in de huid. Bestrijdt pijn, stimuleert de circulatie en verkoelt ontstoken weefsel.

AROMA SIEZ: ingrediënten zijn Basilicum, Cipres, Marjolein, Lavendel, Pepermunt. Aroma Siez is ontstekingsremmend, ontspant spieren, bevordert de circulatie en vermindert hoofdpijn.

Al mijn massages zijn intuïtief en geven jou helende energie

De investering in jezelf

€ 100,-

Mocht je een afspraak willen maken dan kan dat door het formulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvragen massage