Indiase hoofdmassage

Wat is een Indiase Hoofdmassage?

Door onze dagelijkse drukke bezigheden, dat we overal tegelijk moeten/willen zijn, ontwikkelen we al gauw hoofdpijn en stressklachten. Deze hopen zich op in het hoofd, de nek en schouders. De blokkades heffen op door deze te masseren. Dit zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd.

Positieve effecten van deze hoofdmassage:

• Ontspant het hoofd.
• Geeft een positief effect op de hersenen en zenuwgestel.
• Bevordert de concentratie.
• Bevordert een gezonde uitstraling en schoonheid.
• Stimuleert een goede doorbloeding in het hoofd.
• Er word een healing gegeven en gebruik gemaakt van reiki.

Voor wie is deze massage?

Deze massage is voor jong en oud. Ter ontspanning, hoofdpijnklachten, slapeloosheid, spanningsklachten en in tijden van mentale stress.

Ayurvedische technieken

Bij deze massage wordt gebruikt gemaakt van ayurvedische technieken waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkringen’ op het hoofd, gezicht, nek, schouders en bovenrug. In deze gebieden bevinden zich belangrijke energiecentra’s. Tijdens de Indiase Hoofdmassage maak ik gebruik van etherische oliën van young living. Dit zijn pure natuurlijke oliën zonder toevoegingen van chemische middelen. Doordat ik intuïtief werk zal ik voelen welke olie ik op welke plek mag gebruiken.

De Indiase hoofdmassage heeft een positieve werking op je lichaam en is een weldaad voor je geest. Deze massage is niet alleen een ontspannende en verkwikkende massage, maar stimuleert ook de doorbloeding waardoor ons lymfatische stelsel sneller de afvalstoffen zal afvoeren. Daarnaast brengt het ruimte en rust in je hoofd.

Het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert. De afwisselende massage bewegingen zorgen er voor dat blokkades verminderen en verzachten. Tevens bevorderd de massage de nachtrust en versterkt het zelf genezende vermogen van het lichaam. Pijn en stijfheid worden verlicht en stress en vermoeidheid nemen af. Tevens zal ik  tijdens de massage helende energie gebruiken.

Het is een laagdrempelige vorm van massage het kan zittend op de stoel gegeven worden.

De investering in jezelf

€ 45,-

Mocht je een afspraak willen maken dan kan dat door het formulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvragen massage